Retraite in Zuid Limburg, even tijd voor jezelf...

De drukte van alledag zorgt er vaak voor dat je haast niet tot jezelf komt. Voor je het weet, ben je jezelf volledig voorbij aan het lopen. Rust, bezinning, even tijd maken voor jezelf is dan eigenlijk heel fijn om te kunnen doen. En dat kan bij AANDACHT. Te midden van natuur, prachtige uitzichten en ruimte verblijf je op Hoeve de Linde.

...met rust en inzicht...

Bij AANDACHT bieden we twee verschillende soorten retraite aan: 'Kom tot rust'-retraite en 'Kom tot jezelf'-retraite. Onze retraite bestaat niet uit groepssessies, maar zijn individuele sessies, geheel op jou als persoon gericht. Onze visie is dat een retraite geen groepsactiviteit is. Je wilt juist even alleen maar bezig zijn met jezelf. 

De retraite bestaat uit een midweek waarbij je in een appartement verblijft. Daar heb je alles tot je beschikking, helemaal voor jezelf. Je zorgt dus ook voor jezelf. Je bent hier op jezelf, voor jezelf. Jij staat centraal en je hoeft dus even niet bezig te zijn met anderen.

'Kom tot rust'-retraite

In dit arrangement krijg je de gelegenheid om volledig tot rust te komen. Het accent van deze retraite ligt op lichamelijke en geestelijke ontspanning. Je kunt dagelijks kiezen uit onder andere een sessie yin yoga, ashtanga yoga, ingeleide meditatie, TRE, reiki, mindfullness en diverse ademhalingstechnieken.

'Kom tot jezelf'-retraite

In dit arrangement gaan we met je aan de slag vanuit coaching en zelfreflectie. Deze retraite gaat dan ook de diepte in op zoek naar wie je bent en waarom je doet wat je doet. Dit doen we door middel van gesprekken waarbij de coach naar je IK kijkt. We geven je inzicht in je overtuigingen en je patronen die je belemmeren om een stap te zetten. Deze retraite is dan ook de poort naar persoonlijke groei.

...je lichaam en geest in balans.

Tijdens je verblijf kom je tot rust. Even bijkomen van alle drukte. Afstand nemen van de hectiek van je werk en je privé leven. Je komt volledig tot jezelf.

Ben je toe aan persoonlijke groei of rust in jezelf? Zonder zweverig te hoeven zijn. Gewoon, rechtop staan met beide benen op de grond en met een open blik naar de wereld. Dan is een retraite bij AANDACHT zeker iets voor jou!

Inschrijven en kosten

Je bent vrij om te kiezen wanneer het jou het beste uitkomt om deel te nemen aan dit arrangement. Afhankelijk van onze agenda, bieden we deze retraites wekelijks aan. Jij bepaalt wanneer jij er behoefte aan hebt.

Beide retraites zijn van maandagochtend tot en met vrijdagochtend.  

'Kom tot rust'-retraite kost €625,-. 'Kom tot jezelf'-retraite kost €1.025,-. In de kosten zijn inbegrepen het verblijf, handdoeken, bedlinnen en schoonmaak.

Heb je interesse voor één van de retraites vul dan onderstaand formulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen. Dan kijken we samen welke onderdelen het beste passen in jouw retraite. Of bel direct met Marcel: 06-12962486 of Marloes: 06-23797779 voor antwoord op je vragen en de beschikbaarheid. 

De pluspunten:

  • Alle begeleiding is individueel.
  • Je kunt verblijven als jij tijd hebt.
  • Kies dagelijks je eigen programma onderdeel zonder extra kosten.
  • Geen groepsactiviteiten.
  • Echt tijd voor jezelf.
  • Begeleiding bij het samenstellen van het voor jouw ideale programma.
  • Terug kunnen vallen op de begeleider(s).
Naam
Emailadres
Telefoonnummer
Bel mij

Mijn voorkeur voor data is:
Opmerkingen

Velden gemarkeerd met een zijn verplicht!

Of boek hier de direct beschikbare ruimte: