Feedback geven en ontvangen

"Zal ik jou eens een tip geven"... Feedback is meer dan een tip!

De meeste mensen haken direct af bij het horen van deze woorden. Terwijl de tipgever het vaak goed bedoelt. Het geven van je mening of het aansturen van medewerkers (collega's) vraagt om een methode waarbij de toehoorder ook wilt horen wat er gezegd wordt.

 

Voor...

Leidinggevenden en teams die de onderlinge verbinding willen verbeteren om tot een optimale samenwerking te kunnen komen. Want feedback geven heeft heel veel te maken met duidelijke kaders scheppen en verwachtingen helder over kunnen brengen.
 

Ik leer...

In de training Feedback leer je in een dag de vaardigheid van feedback geven en ontvangen. Zonder dat het overkomt als kritiek. We maken je bekend met verschillende methoden. Deze garanderen dat de toehoorder je wilt horen en dat de boodschap aankomt. Tijdens de training ga je direct aan de slag met de verschillende communicatie technieken en maken wij je onbewust bekwaam in het geven van feedback.

 

Ik kan dan...

...feedback geven aan iedereen, dus ook aan degene waar ik moeite mee heb. Het lukt mij daarnaast om feedback te ontvangen. En deze dus niet op te vatten als kritiek.


Nog wat details:

  • Minimaal aantal deelnemers is 5 en maximaal 10
  • Investering voor deze training € 259,- (excl. btw)
  • Locatie: het Inspiratiecentrum van AANDACHT. Indien gewenst, kunnen we deze training ook incompany verzorgen.