Je persoonlijke dynamiek

Je kent dat wel, die momenten waarop je ergens binnenkomt (netwerkbijeenkomst of sollicitatie) en je de juiste indruk wilt maken. Ben jij je eigenlijk wel bewust hoe je overkomt op de ander? En, hoe zou je willen overkomen. Zou het niet handig zijn als jij gewoon kunt zijn wie je bent en daardoor ook ‘gezien’ wordt door anderen.


In de themabijeenkomst “je persoonlijke dynamiek” gaat AANDACHT in op dit onderwerp. Als lichaamstaal-specialist kijkt AANDACHT naar waar het nu “in zit”.

 

Voor...

Iedereen die zich niet langer wil verbergen. En dus zichzelf vanuit zijn eigen puurheid wilt profileren en daarbij zijn eigen uitstraling beter wilt neerzetten. Erg handig als je binnenkort een b.v een sollicitatie gesprek hebt.

 

Ik leer...

Ook wordt er gekeken naar jouw eigen persoonlijke dynamiek en hoe deze is aan te passen aan je eigen wens. Ga uitstralen wat jij wilt en ontwikkel je eigen charisma.

Deze themabijeenkomst is geen passieve bijeenkomst maar een interactieve bijeenkomst. Van jou als deelnemer wordt verwacht dat jij je persoonlijke dynamiek wilt ontwikkelen en actief mee doet.

 

Ik kan dan...

...mezelf op authentieke wijze presenteren: zoals ik ben en dus zoals ik graag wil worden gezien. Een perfecte eerste indruk maken

 

Nog wat details:

  • Minimaal aantal deelnemers: 5 Maximaal: 10
  • Investering: € 65,- (incl. btw)
  • Locatie: Inspiratiecentrum van AANDACHT te Vaals
  • Er is geen vooropleiding vereist