Blijf je organisatie en je medewerkers ontwikkelen


We bieden verschillende trainingen en begeleidingstrajecten aan op het gebied van organisatieontwikkeling en verandertrajecten. Bij ons begint je organisatie aan een reis. Een (her)ontdekkingsreis naar haar missie: het hoger doel waar iedereen in de organisatie dagelijks aan werkt. Of in ieder geval aan zou moeten werken. We begeleiden je organisatie in zijn geheel tijdens dit proces. Dit betekent dat we niet alleen helpen om de missie te (her)definiëren. We helpen het management en directie mee om de missie in de organisatie gestalte te laten krijgen. Zodat mensen niet alleen de missie zien en leren kennen, maar er ook naar gaan werken. De missie leeft pas in een organisatie, wanneer de mensen uit de organisatie er in hun manier van werken ook rekening mee houden.


Omdat de huidige snel veranderende markt veel vraagt van je organisatie, wordt er ook een andere manier van aansturing van je organisatie gevraagd. Denk aan het aansturen van teams die, door thuiswerken en flexwerken, niet meer dagelijks bij elkaar op de werkplek zitten. Hoe houd je deze mensen verbonden met elkaar, met de missie en dus met de organisatie. Door het nieuwe werken wordt communicatie en verbinding de nieuwe uitdaging waar een organisatie mee om moet leren gaan. 


Door communicatie ontstaat verbinding. Goede communicatie is dan ook essentieel. Daarom staat in onze aanpak communicatie in zijn geheel centraal. Dit houdt in de communicatie tussen afdelingen, tussen teams, binnen teams en tussen medewerkers afzonderlijk. Waar we altijd mee starten, is dat we vanuit de missie kijken hoe management en directie deze in haar dagelijkse leidinggeven toepast. Het 'practise what you preach'-principe. Want als de directeur niet handelt en communiceert conform wat er in de missie staat, waarom moeten de mensen op de werkvloer dat dan wel doen? 


We bieden verschillende trainingen en begeleidingstrajecten aan, die je organisatie in haar ontwikkeling kan helpen. Maar, iedere organisatie is uniek. Dus ook de behoefte aan begeleiding, training en ontwikkeling. We komen graag langs om samen met jou te kijken naar wat je organisatie nodig heeft om zich verder te ont-wikkelen.


"De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt!"


Onze trainingen rondom Organisatie Ontwikkeling

Nieuw Leiderschap

Leer de nieuwe manier van leidinggeven, waarbij je verantwoordelijkheid en ondernemerschap bij je mensen stimuleert en hierdoor het maximale uit hun talenten kunt halen.