Ontwikkel je team met behulp van onze trainingen en begeleiding


We bieden verschillende trainingen en begeleidingstrajecten aan op het gebied van team ontwikkeling. Bij ons begint je team aan een reis. Een ontdekkingsreis naar bijvoorbeeld haar missie: het gemeenschappelijk vertrekpunt. We brengen je team steeds een stap verder in de ontwikkeling en in het proces. Waarbij we blijven afstemmen wat het beste bij je team past om het maximale resultaat te kunnen halen.

 

In elke training staat niet alleen de onderlinge communicatie centraal. Maar juist ook de eigen communicatie van teamleden afzonderlijk. We leren teamleden elkaars gedragspatronen te zien en hoe deze van invloed zijn op de communicatie en onderlinge verbinding. Het team leert waar de kracht van iedereen zit. Vanuit wederzijds respect en vertrouwen laten we de teamleden elkaars talenten ontdekken en waarderen. Om deze vervolgens op een optimale manier in te zetten ten goede van het maximale resultaat.

 

We bieden verschillende trainingen aan, die je team in haar ontwikkeling kan helpen. Maar, ieder team is uniek. Dus ook de behoefte aan training en ontwikkeling. We komen graag langs om samen met jou te kijken naar wat je team nodig heeft.

 

"De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt!"

 

Onze trainingen rondom Team Ontwikkeling

Feedback geven

Het geven van je mening zonder dat dit als kritiek wordt ervaren door de ander waardoor onderlinge verbinding blijft bestaan.