Ontwikkel jezelf met behulp van onze trainingen


We bieden verschillende trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Bij ons begin je aan een reis, een ontdekkingsreis naar je eigen IK. Steeds een stap verder in je eigen ontwikkeling en proces. We stemmen met je af wat bij je past en geven je daarin de ruimte om te zoeken naar de training en de begeleiding die jij nodig hebt.

 

In elke training staat communicatie, je eigen communicatie naar jezelf en naar anderen, centraal. Je leert bijvoorbeeld over je eigen gedragspatronen en hoe deze van invloed zijn op je communicatie. Wanneer je weet welke waarden belangrijk voor je zijn, kun je vanuit je eigen IK communiceren. Je leert waar je kracht zit en we helpen je om je eigen talenten te ontdekken.

 

Reis met ons mee en bekijk de verschillende trainingen die we aanbieden. Er zit vast iets tussen wat bij jou past en wat je aanspreekt. En mocht je er niet uit komen; bel ons gerust. We helpen je graag.

 

"De betekenis van je communicatie is de respons die je krijgt!"


Onze trainingen rondom Persoonlijke Ontwikkeling:


Communiceren vanuit je IK

Zeggen wat je echt bedoelt en daardoor krijgen wat je wilt zonder de verbinding met de ander te verliezen.

 

Positief manipuleren

Met elke communicatie beïnvloedt je. Het is de kunst om deze invloed in te zetten met als doel een positief resultaat voor jezelf én de ander.

 

Haal het maximale uit jezelf

Stap over je eigen barrieres heen. Ga dat doen wat je eigenlijk altijd al hebt gewild, maar waarvan je het niet aandurfde om het te doen of waarvan je dacht dat je het niet kon.

 

Je persoonlijke dynamiek

Hoe kom je over op de ander en is dat ook daadwerkelijk de manier waarop je dat zou willen?


Kom je van verder weg? vraag dan naar onze verblijfsmogelijkheden.