We zijn niet hard aan het werk, we werken vanuit ons hart

Jou een stap verder helpen in je ontwikkeling, dat is wat we doen. Ons vuurtorenlicht laten we schijnen op de plek die voor jou tot nu toe donker is geweest. Confronterend, ja dat ook. Maar met liefde. We laten je niet ontsnappen. Hiermee bedoelen we dat we niet alleen analyseren, maar juist ook doorpakken. Gedragspatronen doorbreken. Dit zorgt ervoor dat we resultaat boeken. Jij bent daarin voor jezelf het hardst aan het werk. Onze methode en benadering zorgt er voor dat we onderstaande reacties regelmatig mogen ontvangen. En daar doen we het uiteindelijk voor!

 

Anderen over ons zeggen:

Maar wat ben ik blij dat ik bij jullie geweest. Gewoon omdat ik mijn zelfbeeld (ja, mijn gevoel) in de spiegel (veel, veel te dik) en mijn schaduw en kleding maat, dus ratio, niet in evenwicht waren. En ik wilde toch wel heel graag die 2 gelijk krijgen. Mijn idee was dat mijn zelfbeeld nog het laatste stukje was wat mij nog tegenhield om echt gelukkig te zijn met mijzelf. Zodat ik ook open kan staan voor anderen, familie, vrienden en wie weet een man.

Marcel gaf al een paar keer aan, kom gewoon eens een paar dagen bij ons. Eind april, 5 dagen intern op Hoeve de Linde en intensief gecoacht worden door Marcel en Marloes. 5 dagen, intern.......... is dat nu wel nodig? Zo erg is het niet, eventjes een gesprek over mijn zelfbeeld en klaar...... dacht ik.

Maar net als de eerdere trainingen de ik bij Aandacht heb mogen volgen, werd er ook nu weer iedere dag een stukje van mij ont-wikkeld. Door verbanden te leggen en de juiste vragen te stellen kwamen we al snel tot de kern. Wat zo fijn is door intern te zijn, er is volledig tijd voor mij en net op het moment dat je even tijd nodig hebt dan kun je heerlijk genieten van alles wat Zuid-Limburg te bieden heeft. Heerlijk wandelen, even naar de stad, een stukje rijden door de Eiffel of de Ardennen. Door de tijd en aandacht in een kort tijdsbestek, van toch maar 5 dagen, maakt dat je heel intensief met jezelf bezig bent terwijl alles in een heel ontspannen sfeer gebeurt omdat je tegelijk ook een beetje op vakantie bent.

Naast de gesprekken waren er ook nog een paar oefeningen, ademhalingsoefeningen en Tension Release Exercises. Oefeningen die voor een specifieke spanning zorgen, maar tegelijkertijd voor ontspanning. Deze oefeningen zorgen voor een unieke ervaring.

Na die 5 dagen ben ik echt een ander mens. En is niet alleen mijn zelfbeeld zoals de rest van de wereld mij ook ziet. Sterker nog, ik krijg veel meer complimentjes. "Wat ben je mooi, wat straal je, jeetje wat zie je er goed uit. En mijn antwoord............. zo voel ik mij ook, dank je wel!" Maar is er een rust over mij gekomen, die ik niet herken en toch heel vertrouwd voelt.

Nu zijn we zo'n 6 weken verder, de complimenten blijven, mijn zelfbeeld is nog steeds gelijk aan mijn schaduw en kledingmaat. Ik doe de TRE-oefeningen nog steeds zo'n 3x in de week. Juist omdat ze voor ontspanning zorgen en ja ook omdat ik er ook nog eens vrolijk van wordt.

Al met al.............. de 5 dagen zijn meer dan de moeite waard geweest. Ik ben blij dat ik de kans heb gehad om dit programma zo te doen. Absoluut de moeite waard.

Dank jullie wel.

Liefs Jolanda


"Een fijne avond waarin iedereen goede handvatten heeft meegekregen. Zowel de cursusleider alsook zijn collega/cursusleidster waren goed in uitleg en inleving. De avond, mede door de locatie, was sfeervol. Een aanrader!"
"Goedemorgen Marcel en Marloes. Enorm bedankt voor onze dag samen. Het heeft mij veel inzichten gegeven en meer kracht om bij mijn eigen ik te komen. Ben opgestaan en meteen begonnen met een heel mooi stuk missie in mijn leven. Daarvoor wil ik jullie nogmaals bedanken voor deze inspiratie en mooie inzichten dag. Knuffels, Laury"hm mijn ervaring bij jullie…
Ik kan zeggen dat ik dit als zeer positief heb ervaren en
dat jullie een zeer enthousiast team zijn.
Inspirerend ook niet te vergeten.
Ik ben bij jullie terechtgekomen via een social deal aanbieding die mijn man had
gekocht.
Communiceren vanuit je eigen ik.
Naar aanleiding van deze informatieavond dacht ik bij mezelf; dit
zouden wel eens de mensen zijn wat mij kunnen helpen met het oplossen en inzicht
krijgen van problemen waar ik al lang mee worstel.
En inderdaad, dat lukte.
En op zoveel verschillende manieren, waar de reguliere gezondheidszorg faalde,
heeft dit mij enorm geholpen.
Jullie hebben op mij een hele positieve indruk achtergelaten en
ik een afdruk bij jullie…;-)
Groetjes van Esther.
"Ik heb genoten! Cursus was goed en zeker toepasbaar in de dagelijkse communicatie. Marcel en Marloes een dikke pluim voor jullie."
"Super workshop die ik iedereen aanbeveel en waar iedereen iets aan heeft! Ik heb in ieder geval alle informatie opgenomen en probeer hier ook iets mee te doen. Nogmaals voor iedereen die twijfelt: niet twijfelen DOEN !!!""Zouden meer mensen eens moeten doen zo'n workshop 'Communiceren vanuit je IK', wordt men persoonlijk rijker van."Ha Aandacht,

Even iets terug geven, ik heb zojuist weer een crisisvergadering achter de rug en stiekem is het heerlijk om te ervaren dat ik die in de klauwen kan houden en daar met een goed gevoel uit kan komen.
Dus nogmaals dank voor jullie training, ik leer nog steeds!
Misschien reviews vragen voor op jullie site?
Ik denk dat er wel meer fans van jullie iets terug willen geven!
Groetjes en fijne dagen,

AgnesIn mei 2014 heb ik Marloes leren kennen op een verjaardag.
We kwamen op een gegeven moment aan de praat,en begon over mezelf te praten.
Marloes merkten aan mij dat ik niet zo goed in mijn vel zat.
Ze zei .kom maar eens naar vaals voor een intake gesprek.
Dat heb ik dus gedaan en voelde goed.
Ik had veel stress en spanning in mijn lijf.
Het was n prive kwestie..ik ging niet graag meer naar mijn ouders.
Was vaak strijdt met mijn moeder.
Ik ben door Marcel en Marloes goed aangepakt .ik moest leren praten.
Ik kreeg vragen van...wat moet ik daar weer op antwoorden.
Maar zij hebben er veel uitgekregen .
Het kwam heel direct aan en wat achter af erg goed is geweest.
Ik ging er ook met plezier naar toe en opgelucht naar huis.
Ik heb op gegeven moment een ademhalings oefening gehad,toen ik klaar was had ik geen spanning meer in mijn lijf...alles was weg en is nog weg .
Dus ben daar door erg relaxed geworden.
De keer erna kreeg ik een therapie ,dat ging helemaal terug naar 9 jarige leeftijd van mij.
Stond verbaasd van mij zelf dat ik dat terug kon halen.
Maar het was wel zo.
Ik wist gewoon dingen te vertellen tot mijn negende.
Het blijkt nu dat mijn moeder na mijn geboorten een postnatale depressie heeft gehad.
Al die jaren ben ik boos op haar geweest dat ik te weinig aandacht kreeg.
Maar nu begrijp ik het en heb ik het een plaats gegeven.
Boosheid is ook weg..en kom weer vaker bij mijn ouders.
Ik zit goed in mijn vel sinds ik bij Marloes en Marcel ben geweest.
En kijk ook heel anders tegen t leven aan.
Ik kan dit iedereen aanraden..je komt er zo positief uit.
Vandaar Marcel en Marloes heel erg bedankt dat jullie mij zo goed geholpen hebben..

Lieve groetjes LisetteLoading...