Ontdek wat jou uniek maakt...

Iedereen is altijd op zoek naar het waarom van zijn eigen bestaan. Herken je dat? Die momenten dat je je afvraagt: "Is dit het nu? Is er niet meer voor mij weggelegd? Heb ik wel de juiste koers?" Als jij jezelf regelmatig dit soort vragen stelt, dan mag je er vanuit gaan dat je niet bezig bent om je talenten maximaal te gebruiken en in te zetten.

 

...waar je talent ligt...

Wat verandert er voor jou als jij zou weten waar jouw talenten liggen? Waarom sommige dingen je goed liggen, en andere juist niet. Waarom bepaalde zaken je energie geven en waar je blij van wordt. En waarom andere dingen het tegenovergestelde effect op je hebben.

Een persoonlijke missie zorgt er voor dat je weet wat je allergrootste doel in je leven is. Waar je alles aan op hangt. Het geeft richting aan de keuzes die je in je leven maakt en gemaakt hebt. Als je dat weet, dan kun je zoeken naar de ultieme verbinding tussen jezelf, je privéleven en je werk.


...zodat je de ultieme verbinding met jezelf krijgt

In een persoonlijke sessie gaan wij met jou aan het werk om jouw missie te achterhalen. In gesprek met jou leiden we je door middel van unieke vraagstelling naar het allerdiepste niveau waarin jouw missie, jouw kern, ligt opgesloten. Het is een proces, waarbij je heel veel 'Oh ja'-momenten zult hebben. Uiteindelijk zet je jouw verleden en je toekomst op 1 lijn. Zodat je doel duidelijk wordt en je het pad ziet wat je moet bewandelen om er te komen.

Iedereen is belangrijk en heeft wat toe te voegen. Dus jij ook! Weten wat jou uniek maakt en wat je toegevoegde waarde is, zorgt er voor dat je je (levens)keuzes daar beter op kunt afstemmen. Benieuwd naar jouw missie? Maak dan een afspraak voor een missie/visie sessie.

 


 

Jolanda: "Op het eind van de sessie, terugkijkend op “mijn woorden” is het helder, ja, dat ben ik, dat is voor mij belangrijk, dit is mijn passie! Dit ben ik!

"Mijn werk is leuk en ik heb het naar mijn zin en toch knaagt er zo heel nu en dan wat. Wat is echt belangrijk voor mij? Wat is nu precies mijn passie? Om dat te vinden heb ik bij Marcel een ‘persoonlijk missie/visie’ gesprek gehad. In een paar uur heeft hij er voor gezorgd dat ik dát helemaal helder heb. Hoe? Door zijn rustige, open en eerlijke manier van communiceren biedt hij een warme en veilige omgeving om op mijn persoonlijke ontdekkingsreis te gaan. Hij heeft mij de tools aangereikt en op een inspirerende manier begeleidt, zodat ik zélf de juiste woorden wist te vinden. Ik kan iedereen aanraden om samen met Marcel deze persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Hij is een inspirerende, warme persoonlijkheid die met zijn volle aandacht er voor zorgt dat jij jezelf kunt ont-wikkelen."Afspraak maken

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Ik wil

Opmerkingen

Velden gemarkeerd met een zijn verplicht!