Kiezen voor personal coaching...

Elk gedrag komt voort uit de basis van je persoonlijkheid: je overtuigingen. Wij houden je een spiegel voor waarbij we doorpakken en je soms liefdevol pijn doen. Hiermee bedoelen we dat we je niet laten ontsnappen. We geloven dat je bij ons komt om inzicht te krijgen in je barričres, die je belemmeren om te kunnen zijn wie je echt bent. We helpen je om je problemen op eigen kracht op te lossen, nu en in de toekomst.


...is kiezen voor jezelf...

Tijdens het gratis intakegesprek geven we je inzicht in wat onze coaching voor jou kan betekenen. We schijnen als het ware ons vuurtorenlicht op die donkere, voor jou onbekende schaduwkant die je ontwikkeling belemmert. Na dit gesprek kun je bewust kiezen of je jouw reis van persoonlijke groei samen met ons wilt gaan afleggen. We geven je inzicht in je eigen (onbewuste) denken en handelen. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden vanuit je eigen talenten. We helpen je om op je eigen kracht te vertrouwen en het heft in handen te nemen. Om te veranderen waar je tegenaan loopt, zodat je leven een stuk gemakkelijker wordt zonder de stopwatch op tafel.

 

...vanuit je eigen puurheid

Samen met je coach ga je jouw gedragspatronen doorbreken, die je tot nu toe belemmerd hebben. We leren je geen kunstje aan. We geven ook geen advies. We halen in jou de adviseur naar boven, die je altijd al bij je hebt en altijd bij je zult hebben. Daar ga je naar luisteren en op vertrouwen. Bij ons word je onbewust bekwaam en authentiek. Want ‘puur zijn’ betekent 100% jezelf zijn, in elke situatie.

De vraag is: Kies jij nu voor jezelf?

Bel mij voor een afspraak

Naam
Telefoonnummer
Wat je verder nog kwijt wilt...
E-mailadres

Velden gemarkeerd met een zijn verplicht!

Referenties:

Maar wat ben ik blij dat ik bij jullie geweest. Gewoon omdat ik mijn zelfbeeld (ja, mijn gevoel) in de spiegel (veel, veel te dik) en mijn schaduw en kleding maat, dus ratio, niet in evenwicht waren. En ik wilde toch wel heel graag die 2 gelijk krijgen. Mijn idee was dat mijn zelfbeeld nog het laatste stukje was wat mij nog tegenhield om echt gelukkig te zijn met mijzelf. Zodat ik ook open kan staan voor anderen, familie, vrienden en wie weet een man.

Marcel gaf al een paar keer aan, kom gewoon eens een paar dagen bij ons. Eind april, 5 dagen intern op Hoeve de Linde en intensief gecoacht worden door Marcel en Marloes. 5 dagen, intern.......... is dat nu wel nodig? Zo erg is het niet, eventjes een gesprek over mijn zelfbeeld en klaar...... dacht ik.

Maar net als de eerdere trainingen de ik bij Aandacht heb mogen volgen, werd er ook nu weer iedere dag een stukje van mij ont-wikkeld. Door verbanden te leggen en de juiste vragen te stellen kwamen we al snel tot de kern. Wat zo fijn is door intern te zijn, er is volledig tijd voor mij en net op het moment dat je even tijd nodig hebt dan kun je heerlijk genieten van alles wat Zuid-Limburg te bieden heeft. Heerlijk wandelen, even naar de stad, een stukje rijden door de Eiffel of de Ardennen. Door de tijd en aandacht in een kort tijdsbestek, van toch maar 5 dagen, maakt dat je heel intensief met jezelf bezig bent terwijl alles in een heel ontspannen sfeer gebeurt omdat je tegelijk ook een beetje op vakantie bent.

Naast de gesprekken waren er ook nog een paar oefeningen, ademhalingsoefeningen en Tension Release Exercises. Oefeningen die voor een specifieke spanning zorgen, maar tegelijkertijd voor ontspanning. Deze oefeningen zorgen voor een unieke ervaring.

Na die 5 dagen ben ik echt een ander mens. En is niet alleen mijn zelfbeeld zoals de rest van de wereld mij ook ziet. Sterker nog, ik krijg veel meer complimentjes. "Wat ben je mooi, wat straal je, jeetje wat zie je er goed uit. En mijn antwoord............. zo voel ik mij ook, dank je wel!" Maar is er een rust over mij gekomen, die ik niet herken en toch heel vertrouwd voelt.

Nu zijn we zo'n 6 weken verder, de complimenten blijven, mijn zelfbeeld is nog steeds gelijk aan mijn schaduw en kledingmaat. Ik doe de TRE-oefeningen nog steeds zo'n 3x in de week. Juist omdat ze voor ontspanning zorgen en ja ook omdat ik er ook nog eens vrolijk van wordt.

Al met al.............. de 5 dagen zijn meer dan de moeite waard geweest. Ik ben blij dat ik de kans heb gehad om dit programma zo te doen. Absoluut de moeite waard.

Dank jullie wel.

Liefs Jolanda